![Olasz üzletberendezések](./frame/kep1.jpg)
Olasz üzletberendezések
Rendezze be üzletét az az olasz ízlésvilág és a minőség jegyében. Az Ön kávézóját, fagylaltozóját, cukrászdáját is sikerre visszük!
![Olasz kézműves fagylalt](./frame/kep2.jpg)
Olasz kézműves fagylalt
Az olaszok ismerik a jó fagylalt titkát. Mi pedig most megosztjuk Önnel ezt a titkot.
![Olasz kávé](./frame/kep3.jpg)
Olasz kávé
Kínáljon vendégeinek valami különlegesebbet, mint amit minden sarkon megtalálhatnak. A tucatkávék helyett Ön válasszon egy igazi kávékülönlegességet.
Üzletberendezések - Érlelők fagylalt alapléhez
A pasztőrizálás után a fagylalt-alaplének 4 º C össze kell érni. Nagyobb fogyás esetén a pasztőrizálónak már egy újabb főzési cikluson kell dolgoznia, viszont a visszahűtött alaplevet valahol tárolni kell.
Erre a feladatra van kialakítva az érlelő.
A feladata nem más, mint folyamatosan hűteni és időnként átkeverni az alapkeveréket.